Wij weten waar u mee kunt worstelen

We zijn immers zelf ondernemer en kennen de hoofdbrekens en de stress die ondernemerschap soms met zich meebrengt.

Met toewijding.

Al jarenlang werken we bij Koster met een stabiel team. Een team waar DGA’s in privé en starters zich bij thuis voelen, maar ook grote MKB-bedrijven en stichtingen. Veel groter willen we niet worden. Wat we beslist niet willen verliezen, is onze toewijding. Als team kennen we de klanten waarvoor we werken en weten we waarvoor we staan. Zo moet dat blijven.

Omvang is geen indicator voor expertise. Zo was dat al in 1990, toen Leo Koster bij het toenmalige Baggerman accountants kwam werken. In 2001 zette hij het kantoor zelfstandig voort. Al die jaren hebben we gewerkt met een hecht team professionals.

Als accountantskantoor bedienen we uiteenlopende bedrijven en organisaties. Daarnaast verzorgen we de administratie van DGA’s en vennoten in privé. Het zijn de klanten die bij uitstek waarde hechten aan onze manier van werken.

Ons Team:

-L. (Leo) Koster AA  Directeur

lkoster@kosteracc.nl

Vanaf 1980 is Leo werkzaam in de accountancy. Hij deed ervaring op en ontwikkelde zich tot accountant met certificeringsbevoegdheid. In 1990 kwam hij bij ons werken, en werd mede-eigenaar. Toen de andere aandeelhouder, de heer Baggerman RA, plotseling overleed in 2001, nam Leo het kantoor over. Als deskundige, toegewijde accountant hecht Leo waarde aan integriteit en dienstverlening vanuit het hart. Leo is de sparring partner voor ondernemers.

-A. (Aart) Eskes  Controleleider

aeskes@kosteracc.nl

Aart is vanaf 1982 actief in de accountancy. Met zijn schat aan ervaring kan hij veel betekenen voor klanten en altijd een doordacht advies geven. Aart kent de wereld van de grote kantoren, maar koos al in 2001 bewust voor ons kantoor. Het veelzijdige klantenbestand en de vraagstukken waarmee hij te maken heeft blijven voor hem boeiend. Ze vragen om kennis van de actuele wet- en regelgeving, korte lijnen en een sterk team. Een beproefd recept voor een tevreden klant.

-F. (Franz) van der Zwan  Assistent Accountant

fvanderzwan@kosteracc.nl

Klanten die géén omkijken hebben naar hun administratie. Daar wordt Franz blij van. En met dat ideaal voor ogen verzorgt hij administraties, jaarrekeningen, aangiften en salarisadministraties. In de ruim twaalf jaar dat Franz bij ons werkt, heeft hij zich zienderogen ontwikkeld. Dankzij klanten die in wisselende situaties een beroep doen op hem én omdat hij alle ruimte krijgt voor opleiding. Zo draagt Franz bij aan een optimale dienstverlening.

-J. (Jolanda) H.P. Verheij – den Oudsten   Assistent Accountant

jverhey@kosteracc.nl

Jolanda heeft al vele jaren ervaring met het verwerken van de financiële administratie. Tevens verzorgt zij jaarrekeningen en aangiften. Zo draagt Jolanda bij aan een optimale dienstverlening.

-K. (Karin) van de Ruitenbeek – Knip  Management assistent c.q. Administratief medewerkster

kvanderuitenbeek@kosteracc.nl

Wie contact legt met ons, kan niet om Karin heen. Karin is de spin in het web. De steun en toeverlaat op kantoor. Karin is het eerste aanspreekpunt en ondersteunt bij de communicatie en correspondentie. Daarnaast zorgt zij als assistente dat Leo zich kan focussen op de hoofdzaken. Ook Karin verzorgt de financiële administraties van cliënten.

Waar kunnen wij u mee helpen?

We zijn uw deskundige gesprekspartner

Wie contact legt met ons, kan niet om Jeanine heen. Jeanine is de spin in het web. De steun en toeverlaat op kantoor. Recent heeft ze haar opleiding directiesecretaresse/managementassistent in de accountancy afgerond. Wat ons betreft, was ze al eerder geslaagd. Jeanine is het eerste aanspreekpunt en ondersteunt bij de communicatie en correspondentie. Daarnaast zorgt zij als assistente dat Leo zich kan focussen op de hoofdzaken.

J. (Jeanine) Samallo
Management Assistent
jsamallo@kosteracc.nl