Wij weten waar u mee kunt worstelen

We zijn immers zelf ondernemer en kennen de hoofdbrekens en de stress die ondernemerschap soms met zich meebrengt.

Met toewijding.

Al jarenlang werken we bij Koster met vier mensen. Een team waar DGA’s in privé en starters zich bij thuis voelen, maar ook grote MKB-bedrijven en stichtingen. Veel groter willen we niet worden. Wat we beslist niet willen verliezen, is onze toewijding. Als team kennen we de klanten waarvoor we werken en weten we waarvoor we staan. Zo moet dat blijven.

Omvang is geen indicator voor expertise. We zijn zelf al jarenlang een AFM-erkend kantoor en bedienen verschillende controleplichtige klanten. Zo was dat al in 1990, toen Leo Koster bij het toenmalige Baggerman accountants kwam werken. In 2001 zette hij het kantoor zelfstandig voort. Al die jaren hebben we gewerkt met een hecht team professionals.

Als accountantskantoor bedienen we uiteenlopende bedrijven en organisaties. Daarnaast verzorgen we de administratie van DGA’s en vennoten in privé. Het zijn de klanten die bij uitstek waarde hechten aan onze manier van werken.

Waar kunnen wij u mee helpen?

We zijn uw deskundige gesprekspartner

Wie contact legt met ons, kan niet om Jeanine heen. Jeanine is de spin in het web. De steun en toeverlaat op kantoor. Recent heeft ze haar opleiding directiesecretaresse/managementassistent in de accountancy afgerond. Wat ons betreft, was ze al eerder geslaagd. Jeanine is het eerste aanspreekpunt en ondersteunt bij de communicatie en correspondentie. Daarnaast zorgt zij als assistente dat Leo zich kan focussen op de hoofdzaken.

J. (Jeanine) Samallo
Management Assistent
jsamallo@kosteracc.nl